Cat Flap #28: Hnita Jazz & Dance Bricks presents Dj SVN, Christian Legrand & Jimbo Jones @ Hnita Jazz Club, Heist-Op-Den-Berg (01.10)

In Saorstát #10 kon U al vernemen dat het naar aanleiding van de aangekondigde Grand Opening van de legendarische Hnita Jazz Club, al gans de week feest is in Heist-op-den-Berg. En volledig terecht na bijna vier jaar opbouwwerken, maar weet echter dat deze Grand Opening nog maar het begin is van een heus clubseizoen. Ondertussen staan er al optredens gepland tot in maart 2023, but first things first.

Om deze week feestelijk af te sluiten, mag er in dat volgestouwde programma van de Grand Opening ook gedanst worden.

Be careful what you wish for, is zo’n regel die men best in acht neemt.  Onder het vrijgegeven groen licht dat het kersverse nieuwe dak eraf mag, hebben Dj-veteranen Dj SVN, Christian Legrand & Jimbo Jones namelijk hun vinyl-rijkdommen verzameld om samen de nacht uit te dagen tot ze er puffend bij neervalt. En dat mag U letterlijk nemen, misschien wel in een vorm die U zelden zult gezien hebben zelfs.

Heel de commotie rond de samengestelde playlists kan U uitvergroot terugvinden in de rubriek Frisky #5, maar hieronder alvast een vriendelijke uitnodiging om uw gloednieuwe dansschoenen extra strak aan te spannen.

Het is namelijk zo dat in het kader van Hnita Jazz Bricks, eind vorig jaar aan Dj SVN, Jimbo Jones en Christian Legrand gevraagd is om voor ons drie unieke playlists samen te stellen, die in afwachting van de fysieke opening eerder online werden gelanceerd: eigenzinnige, sfeervolle muzikale interpretaties van verleden, heden en toekomst van de Hnita Jazz Club.

Zoals Chantal Acda hier goedlachs illustreert, groeide de fysieke vorm waarin de afspeellijsten werden gegoten, in no time uit tot een heus hebbedingetje. Ter gelegenheid van de heropening van de Hnita-Hoeve bundelen Dj SVN, Jimbo Jones,en Christian Legrand hun krachten en kan je de heren live in hun platenbakken zien duiken!

Zwart goud is wat ze zullen boven toveren: hun Hnita Jazz & Dance Bricks laten je alle kanten van het genre en meer proeven! Ze mikken zonder gêne op je dansbenen en gebruiken hun jarenlange ervaring om Hnita’s eerste dj-avond even legendarisch te maken als de Hoeve zelf. Het wordt een lange avond die zich in lijf en leden zal laten voelen.

Alle verdere info:

https://www.facebook.com/events/4962216407221509?ref=newsfeed

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: