Cinematic Conundrum: #15: Jess De Gruyter presents première HUSH HUSH – John Van Oers / OP DE HUID – Anton Cotteleer @ Filmhuis Klapei, Antwerpen (25.03.2023)

Zoals aangekondigd in Cinematic Conundrum #8, vertoonde dichter en regisseur Jess De Gruyter met HUGO ROELANDT recent zijn ronduit magnifieke documentaire over zijn leraar, mentor, maar bovenal kunstenaar Hugo Roelandt (Aalst 1950 – Antwerpen 2015).

Voor zijn nieuwe kortfilms stemden de kunstenaars John Van Oers en Anton Cotteleer er een aantal jaren geleden mee in dat filmmaker Jess de Gruyter hen zou volgen met de camera in de aanslag.

Het oorspronkelijk plan werd danig dooreengeschud vanwege de COVID-19 maatregelen, maar het resultaat daarvan kan U nu bewonderen in de vorm van twee kortfilms:

HUSH HUSH – John Van Oers / OP DE HUID – Anton Cotteleer

Als kers op de taart gaat de première door in een van meest verborgen parels in het Antwerpse filmcircuit: Filmhuis Klapei (Klappeistraat 2, 2060 Antwerpen).

Gratis inkom, mits reservering via onderstaande link. Gezien de beperkte capaciteit staan er overigens verschillende vertoningen gepland.

https://forms.gle/nxsCRf7C66osT1zs6

Meer info:

klappei.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: