Cat Flap #63: Geannuleerd De Brassers / Vervanging Desinteresse @ Djingel Djangel, Antwerpen (24.03.2023)

Om de liefhebbers van het cold wave genre, na de spijtige annulatie van het concert van De Brassers, toch niet volledig op hun honger te laten zitten, wordt een gratis concert van Desinteresse aangeboden.

Desinteresse is een Nederlandstalig coldwave duo bestaande uit Bart (bass) en Sem (vocals/synth/gitaar). Eerder brachten zij de singles ‘’Ga Weg’’ (2021) en ‘’De Mensen Van Nu’’ (2022) uit en dit jaar is de groep van plan hun debuutalbum te releasen. Dit realiseren zij geheel in eigen beheer met originele apparatuur uit de 80s, als vorm van kunst, identiteit en expressie.

Koude, verlaten en non-existentiële gevoelens kenmerken de donkere en minimalistische muziek van Desinteresse. Echter staan stemmen en geluiden niet voorop – de boodschap achter het geheel daarentegen wel.

Meer info:

djingeldjangel-be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: