Cat Flap #32: Soundcute x Laagzwart presents Belgische première van Hasfeldt, Lilac Pavilion & Halfgeleider @ Haekem, Bruxelles (21.10)

Electronicateers opgelet! Soundcute spant ditmaal samen met Laagzwart en presenteert in Belgische première de Deense producer Martin Hasfeldt voor een avondje gedeconstrueerde elektronica in het Brusselse Haekem (rue de Laeken 66, nabij de KVS).  

Hasfeldt Live @21:15

Misschien nog een relatief nieuwe naam, maar daarom niet minder innovatief is de Deense producer Martin Hasfeldt, die U mogelijk als Piag3t nog kent van zijn tracks op Kopenhaagse labels Posh Isolation of Janushoved. Onder zijn eigen naam Hasfeldt is een paar maanden geleden zijn eerste wapenfeit STUTTER (2022) verschenen, waarop hij verder lijkt te gaan waar Piag3t gestopt is. Weliswaar stemloos, heeft Martin stilaan zijn eigen stem gevonden die dieper graaft in zijn zelf gecreëerde universum der experimentele elektronica. Gefileerde ambient waarin organische texturen spaarzaam worden opgeluisterd met synthetische sax- en onstoffelijke zanglijnen. Indien betovering en verwondering uw atmosferische dada is, bent U bij deze welkom op Hasfeldts muzikale ster.

https://hasfeldt.bandcamp.com/releases

 

Lilac Pavilion Live @ 20:30

Dat ook in Antwerpen electronicalovers zitten is natuurlijk geen geheim, dus check zeker Lilac Pavilion, een project uit Antwerpen dat elementen van digitaal sound design weet te doen versmelten met enerzijds broken en anderzijds atmosferische synthsounds.  

https://lilacpavilion.bandcamp.com/track/ember

Halfgeleider

Onder de moniker Halfgeleider, puurt stadsgenoot en Kempenzoon Maarten Voeten een onstemd modulair geluid uit gelaagde voltages.

https://halfgeleider.bandcamp.com/
youtube.com/channel/UC93yldD4ZUePyVUgTE2y4-Q
https://www.facebook.com/Halfgeleider

Sequences Live @ 19:45 (cancelled)

In het echte leven is Niels Geybels labelbaas van het Audio Visuals Atmosphere label, dat zich toespitst op muziek gecreëerd uit field recordings, tape manipulatie met een saus zwartgallige drones eroverheen.  Als Sequences kan U hier alvast luisteren naar zijn jongste album WOVEN EMPTY (2022).

audiovisualsatmosphere.bandcamp.com/album/woven-empty

Alle verdere informatie:

https://www.facebook.com/events/1573538459716204?ref=newsfeed

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: