Saorstát #2: All Things Music @ Djingel Djangel, Antwerpen (23.04)

Cocaïne Piss (13.00)


Luikse punkband die na enkele singles in eigen beheer haar debuutplaat (The Dancer) kon opnemen in de Electric Audio studio van Steve Albini.  Speelden onder meer op Dour Festival, Rock Herck, Pukkelpop, Groezrock, Sinner’s Day en Lokerse Feesten. Opener with a bang en hun enige show in Vlaanderen dit voorjaar!

Itches (14.45)

Rammel Jangle Carapunk uit de Kempen. Gingen aanvankelijk King Dick inleiden bij Djingel Djangel, maar helaas ging dat feestje virusgewijs niet door.

Glitterpaard (16.30)

Mintzkov-frontman Philip Bosschaerts (Mintzkov) stelde op 31 maart met zijproject Glitterpaard het nieuwe album voor in Trix, dat laaiend enthousiast wordt onthaald in binnen-en buitenlandse muziekpers. Hoe kan het ook anders als je kijkt wie er nog meespeelt in deze Antwerpse “supergroep” :  Johan Verckist (Wardrobe), Damien Vanderhasselt (Millionaire), Sarah Pepels (Portland) & Frederik Bastiaensen (Marble Sounds).

Dirk. (18.15)

Ze slaagden erin om met drie singles tegelijk in StuBru’s De Afrekening te staan én hun nieuwe album ‘Cracks in Common Sense’ werd goed onthaald. Dat laatste succes konden ze door het virus nog niet verzilveren maar nu zijn ze eindelijk begonnen aan een zegetocht door de Lage Landen. Samen met een blik vol nieuwe nummers als muzikale oplawaai die soms politiek dan weer persoonlijk klinken, is de kenmerkende humor van de West-Vlamingen nooit ver zoek. Frimout your ass over to Antwerp!

Amörtisseur (+ opname live concert) (20.45)

No sleep til’ Hammersmith van Motörhead : tot ‘Amörtisseur live @Djingel Djangel’ (working title) in de rekken ligt moet u het daar nog even mee stellen. Kom meebrullen en vereeuwig jezelf mét de band tijdens de live opname van dit concert. Als het mag, ligt het zwarte goud dit najaar te blinken in onze winkel. Schuppenaas troef!

Alle verdere info:

djingeldjangel.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: