First Come, First Served #5 : Offscreen Film Festival 5 x Giveaway duo-tickets (Second Week) @ Different Locations, Brussels (09.03 – 27-03)

Na een eerste week volgestouwd met een overload aan demente special effects, over-the-top-slasher-sex-humor, paranoia-tot-de-zesde-macht tot regelrechte docu-style oorlogshorrortaferelen die in mijn vroegere geschiedenislessen alvast zorgvuldig werden vermeden, gaat Offscreen Film Festival zijn tweede week in.

Het antwoord op de wedstrijdvraag van verleden week was het ronduit verbijsterende MAN BEHIND THE SUN (1988) waar regisseur T.F. Mou zichzelf zowat overal ter wereld de censuurraden mee op zijn hals haalde.

In het kader van deze tweede lopende week kan Svn’s Unsane Vortex opnieuw een resem duo’s verloten die U onderaan terugvindt. Een mailtje met het juiste antwoord op de wekelijkse wedstrijdvraag kan U droppen via het bovenstaand contactformulier of het mailadres onderaan.

Wedstrijdvraag Week 2:

Diegenen die het filmboek WHEN ANIMALS ATTACK: THE 70 BEST HORROR MOVIES WITH KILLER ANIMALS in zijn boekenkast heeft steken, konden al lezen hoe Amerikaanse scenarist-regisseur Jeff Lieberman (°1947) zijn eigen SQUIRM (1976) besprak. Uitgenodigd als eregast zal hij dit jaar al zijn geprogrammeerde films inleiden wat ongetwijfeld een reeks sappige anekdotes zal opleveren, maar welke van zijn alhier geprogrammeerde film staat bekend als één van de beste slasher-films ooit gemaakt?

Alfabetisch aanbod duo-tickets Week 2

Blue Sunshine @ Cinema Nova (19.03 / 19h) – Sold

Sexual Drive @ Cinema Nova (20.03 / 17h)

Spring @ Cinema Nova (19.03 / 21h30) – Sold

Squirm @ Cinema Nova (18.03 / 21h30) – Sold

The Dunwich Horror @ Cinema Nova (20.03 / 21h30)

mailto: svn@orangeelixirrecords.be

Alle verdere info : offscreen.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: