Cat Flap #4: Reopening @ Magasin 4, Havenlaan 51b, Brussel

In afwachting van de intrede in het nieuwe gebouw heropent Magasin 4 zijn oude deuren voor de maanden dat het nog rest. Het was nochtans een beslissing van lange adem vanwege de huidige covid-regels die menig vaste M4-aficionado niet zomaar voor gratuit aanneemt. Niettemin werd voor deze re-opening een stevig potje rock’n punk samengesteld dat de maximum toegelaten 500 bezoekers bovendien helemaal gratis kan beleven.

Het moet echter gezegd: hoewel de rest van België sinds de zomermaanden flink tegenaan scheurt, blijft Brussel op het gebied van concerten nog steeds wat in de schemerzone hangen. Er zijn al een aantal shows geweest, zeker en vast, maar een beetje concertganger weet ook dat september het nieuwe seizoen inluidt en bijgevolg met name onze hoofdstad wordt overstelpt met optredens. Brussel betaald echter zijn dure prijs in de vorm van lagere toegelaten capaciteit, aanhoudend sluitingsuur en andere restricties vanwege de veel lagere vaccinatiegraad dan in de rest van het land.

Geen paniek echter, want zoals deze re-opening hopelijk aantoont, staan de organisaties en de bands zelf niet stil en spelen vandaag alleen al volgende bands voor U ten dans. Muziek is echter zoveel krachtiger dan woorden en ziehier, alvast een chronologisch voorproefje:

Deadline (19h30)

Slovenians (20h35)

Driving Dead Girl (21h40)

Monolithe Noir (22h45)

Alle verdere info op:

https://www.magasin4.be/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: