First Come, First Served #2: 30 x Ticket Giveaway : Offscreen Film Festival @ Different locations, Brussel (08 t/m 26 september 2021)

Na lang aftasten om een fysieke dan wel een pure online 2021 editie te organiseren van wat zonder schroom mag bestempeld worden als filmfestival met het hoogste cultgehalte van België en ver daarbuiten, is de kogel door de kerk. Een greep uit het aanbod werd alvast belicht in Svn’s Essential Nine #4 en aldaar kunnen niet-ingewijden ook het antwoord op onderstaande wedstrijdvraag vinden voor één van de dertig tickets in de prijzenpot.

Weliswaar verschoven van de traditionele maand maart naar september, staan de volgende drie weken in het teken van cultfilms in hun meest bizarre vormen. Met de vertrouwde Short- en Offscreenings zit U alvast gebeiteld voor een reeks onuitgegeven, cutting-edge films op het scherpst van de cinema-snee. Daarnaast vertaalt de module Eco-Horror & Climate Fiction middels een dertigtal films de ongebreidelde fantasie van de jaren zeventig naar de vleesgeworden realiteit die vandaag de dag zelfs in ons eigen land het water tot de lippen doet stijgen. Later volgt hier nog meer informatie over, maar markeer alvast 18 september in uw agenda voor de unieke ABC-Night die in samenwerking met Mima – inclusief een speciale boek-release – wordt georganiseerd.

Helaas moet er vanwege Covid 19 rekening gehouden worden met een beperkte capaciteit tijdens deze veertiende editie van Offscreen Film Festival, dus worden er bijgevolg telkens 2 tickets per film verloot voor de vijftien onderstaande films.

Iedereen is welkom om te participeren op de onderstaande vraag, maar hou in het achterhoofd dat hier het first come, first served principe gehanteerd wordt. Het volstaat een mailtje te sturen naar onderstaand mailadres met daarin de naam van het gezochte, wereldberoemde Japanse Monster, uw volledige naam en de vermelding van welke film U graag zou willen bekijken en dan zullen voor de winnaars tickets klaarliggen aan de balie. Easy peasy, right? Mailto: svnscorkycorner@gmail.com  

WEDSTRIJDVRAAG:

‘Sinds de jaren dertig van de vorige eeuw werd de wereld bekend met King Kong, de reusachtige gorilla. In de jaren vijftig volgde zijn Japanse tegenhanger die ook bij ons berucht werd. In het kader van de Eco-Horror module is er een film van Gojira Tai Hedora uit 1971 opgenomen waarin deze Japanse regisseur zelfs dit monster laat opdraven als laatste hoop om een ander gemuteerd smog-monster te verslaan.

Welk wereldberoemd Japans Monster wordt hier bedoeld?’  

Aanbod tickets :

23/09 19:00 Cinema Nova: Lapsis

23/09 21:30 Cinema Nova: Annihilation

24/09 18:00 Cinema Nova: Dau. Degeneration

25/09 17:30 Cinema Nova: Godzilla vs the Smog Monster  

26/09 21:30 Cinema Nova: Undergods

Alle verdere info op :

https://www.offscreen.be/nl/offscreen-film-festival-2021

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: